TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ TECRÜBE PAYLAŞIMLARI I

12.03.2018

TÜRES’le yapılan işbirliği protokolü çerçevesinde, TÜRES Yönetim Kurulu Üyelerinden Merhaba Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda MUSIAD Gıda, Tarım ve Hayvancılık Sektör Kurulu Başkanı Yaşar SEKİZKARDEŞ, bölüm öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Ü. Serkan POLAT’ın 07.03.2018 tarihinde yapılan Yiyecek-İçecek İşletmeciliği dersinde sınıf ortamında, Gastronomi ve Mutfak SanatlarıBölümü öğrencileri ilesıcak ve samimi bir atmosferde bir söyleşi gerçekleştirdi. Gerçekleşen buluşmada Sayın SEKİZKARDEŞ, bölüm öğrencilerinin sorularını yanıtladı ve toplantı sonunda soru soran öğrencilere ücretsiz wokshop hediye etti. Sayın Yaşar SEKİZKARDEŞ’e, yoğun iş hayatındaki kıymetli vaktini, öğrencilerimize ayırarak bilgi birikimini ve işletmecilik tecrübelerini aktarmasının yanı sıra samimi tutumu için teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki süreçte bu tür söyleşilere ek olarak sektör işletmelerine yapılacak ziyaretlerle üniversite sektör işbirliği devam edecektir.